Fornitalia Demodag

Schrijf je in voor de demodag Een pizzaoven aanschaffen doe je niet zomaar , dat moet je eerst zien en beleven! Fornitalia geeft daarom om de paar weken demonstraties om haar klanten te informeren over de werking en de bouw van de oven maar vooral ook om het veelzijdige van een houtgestookte pizzaoven te laten zien. Volgende open dag:
Zaterdag 25 Januari en Zaterdag 15 Febr. Meld je aan voor de demodag

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

BEL ONS: +31(0)6 1065 4965

Kant en klare RVS pizzaovens of 100% steenoven

Bent u niet zo handig of heeft u geen zin om een steenoven te bouwen in de achtertuin? Dan zijn onze kant en klare pizzaovens misschien iets voor u?

De meeste houtovens kunnen met of zonder onderstel geleverd worden. Het voordeel van een RVS/INOX oven ten opzichte van een 100% steenoven is dat de opwarmtijd van een RVS pizzaoven vele malen korter is. Doordat de goed geïsoleerde ovenkoepel van RVS/INOX de hitte van het vuur meteen weer reflecteert en terug geeft aan de oven en de stenen ovenvloer wordt deze bakvloer in korte tijd heet genoeg om pizza’s of brood op te bakken.

 • Inclusief of exclusief het onderstel voor uw tuinoven
 • RVS / INOX, slijtvast en degelijk materiaal
 • Zelfs verkrijgbaar met roterende vloer : De nieuwe Joy60 Twister van Pavesi
 • Binnen recordtempo ( 15-25 min.) op pizzabaktemperatuur van 350 °C
 • 100% Italiaans design én productie
 • Overal te plaatsen, zelfs op een balkon!
 • Verrijdbaar door zijn wieltjes en uitschuifbare steunbalken aan de voorkant
 • Pizzeriakwaliteit bakvloer: slijtvast!
 • Optioneel barbecuerooster met lekbak beschikbaar
 • In verschillende maten verkrijgbaar
 • Deze pizzaovens bakken uw pizza’s in 90 seconden af!
 • Op hout gestookt
 • Direct uit de verpakking meteen te gebruiken
 • Verrijdbaar door de handvatten en wieltjes

De Domus serie:

Naast volledig RVS / Inox is er ook een kant en klare steenoven. De Domus 50 is onze kleinste steenoven in het programma. De Domus60 is zijn net iets grotere broertje. Beide ovens zijn afkomstig van Zio Ciro Sardinië.

Deze kleine ovens zijn uniek in hun soort. Het zijn namelijk volledige steenovens! De ovens zijn kleiner en lichter dan veel van hun soortgenoten maar beschikken over de zelfde gebruikseigenschappen. Deze mobiele pizzaovens halen een baktemperatuur binnen 30 a 40  min.

De Domus is een kant en klare pizzaoven. Het innovatieve ovendesign combineert de échte Italiaanse kookervaring met een handig formaat; hij past in vrijwel elke tuin en op elk terras. Deze pizza ovens worden voorzien van een onderhoudsvriendelijke en weersbestendige polyester kap, een vuurvaste vloer en isolatie om de benodigde hitte binnen te houden. Om een perfecte balans te creëren tussen vermogen en prestaties enerzijds en formaat en gewicht anderzijds.

De Domus kant en klare pizzaoven heeft een ronde bakvloer van 60 cm (of een ovelae van 50) en wordt optioneel geleverd met een decoratiee afdekhoes. De oven kan eenvoudig geplaatst worden op een onderstel in uw tuin of op uw terras zonder specialistisch gereedschap of andere hulpmiddelen. De Domus mobiele steenoven is de juiste keuze voor diegene die geen ruimte of tijd heeft voor het bouwen van een grotere Italiaanse houtgestookte oven, maar toch een liefhebber is van authentieke Italiaanse keuken.

Difiore Forni bouwt ook het type 6B in een mobiele variant. Deze mobiele pizzaoven (model Panama) is verkrijgbaar met een rood puntdak of een gebogen RVS dak. (deze ovens zijn op aanvraag verkrijgbaar)