Fornitalia Demodag

Schrijf je in voor de demodag Een pizzaoven aanschaffen doe je niet zomaar , dat moet je eerst zien en beleven! Fornitalia geeft daarom om de paar weken demonstraties om haar klanten te informeren over de werking en de bouw van de oven maar vooral ook om het veelzijdige van een houtgestookte pizzaoven te laten zien. Volgende open dag:
Zaterdag 21 Maart Meld je aan voor de demodag

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

BEL ONS: +31(0)6 1065 4965

Roterende bakvloer

Twister – de roterende bakvloer – nu ook als Joy60TW

De overtreffende trap op het gebied van steenovens

De pizzabakker die werkt met een roterende bakvloer in de steenoven kan alle aandacht besteden aan het maken van de pizza’s, de pizza’s die tegelijkertijd in de oven liggen worden automatisch rondgedraaid en gelijkmatig gebakken. Een timer geeft aan wanneer het tijd is om ze eruit te pakken.

De rotatiesnelheid en temperatuur zijn in te stellen om het de pizzabakker gemakkelijk te maken in zijn eigen tempo te werken. De pizzabakker kan op deze manier gemakkelijk alleen werken en u bespaart in maandelijkse loonkosten.

In deze roterende oven is de gehele bakvloer dezelfde temperatuur, bij de traditionele oven is er altijd iets temperatuurverschil op de bakvloer; dichtbij het vuur en iets verder weg. Er wordt overal in de oven gelijkmatig gebakken.

  • De oven aansteken en op temperatuur krijgen is binnen 30 min mogelijk!!! De oven behoudt optimaal de warmte van de dag ervoor door de speciale isolatielagen. U verbruikt minder gas/ hout en de oven is zeer efficiënt in het gebruik door de tijdsbesparing bij het aanmaken.
  • De buitenkant van de oven wordt niet warm waardoor u de mogelijkheid hebt om de voorkant af te timmeren met bijvoorbeeld gipsbeplating en zo de oven uit het zicht te halen van de gasten en de vormgeving aan te passen aan de stijl van uw restaurant. We raden zeker aan de oven zo te positioneren dat het stookgat en de vlammen zichtbaar zijn voor de klanten. U zult veel bekijks hebben bij de oven.
  • Deze oven is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en in elke gewenste RAL kleur.
  • Onze steenovens zijn verplaatsbaar (en dus ook verkoopbaar, geen onroerend goed) indien u besluit uw zaak elders voort te zetten.
  • Omdat deze ovens losstaand zijn en geen bouwsel zijn hoeft u geen bouwvergunning te hebben.
  • Zoals voor alle andere apparaten ook geldt; de aansluiting op het rookafvoerkanaal dient altijd te geschieden door een gecertificeerde rookafvoer specialist.
  • Bekijk hier het filmpje van de ovens in actie!
pizzaoven Pavesi professioneel