Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Hoe maak ik mijn pizzaoven schoon?

Wordt vaak aan ons gevraagd. Met de hoge temperaturen van een oven is toch alles schoon? Verbrand vet, etensresten en as zijn niet lekker en ook niet gezond, en dienen dus wel degelijk van de ovenvloer verwijderd te worden. Gelukkig zijn deze goed op een eenvoudige manier weg te borstelen. Onze borstels zijn speciaal gemaakt voor het regelmatige onderhoud van Uw stenen ovenvloer, maar ook voor gebruik tijdens het bakken. Lees verder in onze FAQ hoe een pizza oven makkelijk schoon te houden is. Hierbij is een borstel wel essentieel! De borstels zijn verkrijgbaar met messing of natuur vezel haren.

 

Lees meer
Fornitalia
Filters
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Messing of natuur vezel?

Goeie vraag. Hierover zullen pizzabakkers over de hele wereld mooie discussies kunnen voeren, omdat ieder zijn eigen voorkeur heeft. Wij geven hier kort de voor- en nadelen van ieder soort. 

Messing haren

Deze borstel is grondig en harder voor je vloer. Hiermee kan je perfect alle etensresten, as en ander zaken wegvegen. Laat de borstel rustig zijn werk doen en druk niet te hard. Hierdoor zou je bakvloer namelijk op de lange duur schade kunnen oplopen. Dus in het kort:

+ makkelijker vet resten weghalen

+ vezels verbranden niet in een hete oven tijdens het bakken

+ blijft langer goed 

- kan langdurig schade aan bakvloer brengen

- laat meer stof achter op vloer

Natuurlijke Vezel haren

De haren op deze borstel zijn fijner en staan dichter op elkaar. Hiermee is het ook mogelijk om de fijnere as- en bloemdeeltjes beter te verwijderen. Deze natuurlijke vezelharen kunnen wel verbranden in een oven met een hoge temperatuur in de koepel. Ook het opvegen van hete kolen laat de haren verbranden. Een naturlijke vezel is zachter voor je vloer en brengt geen langdurig schade toe.

+ Beter verwijderen van fijne stof- en asdeeltjes

+ Brengt geen schade aan de bakvloer aan

+ Maakt goed schoon

- Kan verbranden

- Minder goed voor het verwijderen van hardnekkige resten.

 

Natuurlijk kunnen beide borstel zeer goed naast elkaar gebruikt worden voor een optimaal resultaat.

 

 

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...