Duurzaam gemak, aangezien er geen verbranding is, is er geen noodzaak voor een eigen rookgasafvoer zoals bij een houtoven. Elektrisch is lichter en gemakelijk te plaatsen, een goede electriciteits instalatie met genoeg capaciteit in esentieel. een roterende bakvloer is vaak nier nodig omdat onze horeca ovens volledige stenen bakkamers hebben waarmee de warmte goed wordt verdeeld. Gemak zit er in dat je met een eenvoudig bediening je temperatuur van boven en onder insteld, de intensitiet waarmee de warmte wordt opgewekt instelt en laat je oven het verder zlef regelen.
Electricitiet is duurzaam als je het opwekt met duurzame energie. Bij hout ben je minder duurzaam bezig en gas blijft een fossiele brandstof.
Lees meerGemaakt van vuurvaste steen, onverwoestbaar. Dit is de ziel van je oven. Echter wat nog meer opvalt, is de aantrekkelijke vorm. De lijnen, de materialen, de kleuren, alles is in overeenstemming met de traditie die op verantwoorde wijze wordt gemengd met de geavanceerde technologie.
Het digitale paneel is zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij deze besturing werkt uw oven met minimale energie verbruik, het systeem kan automatisch worden ingeschakeld en de bodem en de bovenkant van de kamer kunnen onafhankelijk worden ingeregeld en gebruikt. Dit betekent dat u naast pizza ook vele andere gerechten in deze oven kunt bereiden.
De warmte elementen zijn vakkundig in de stenen verwerkt en garanderen daarmee een gelijke temperatuur overal in de pizzaoven. Dit maakt het draaien van de pizza overbodig waardoor ook een onervaren pizzabakker met deze oven kan werken.
De vuurvaste stenen vormen het hart van deze oven: 3 – 4 cm dikte zowel aan de onderkant als aan de bovenkant van het kookproces. (vloer en plafond) . De uitmuntende kwaliteit van deze stenen garanderen een constante verspreiding van de hitte, die de pizza zijn typisch uiterlijk en smaak geeft die hem zo beroemd en geliefd maakt.
De baktijd voor een pizza is ongeveer 60-90 seconden, zoals in een traditionele houtoven. Je oven bakt constant op 400 ° C of hoger. Het sterke systeem samen met de thermische isolatie houdt de hoge temperatuur vast zelfs bij doorlopende productie. De grafiek toont de afname in temperatuur nadat het systeem is uitgeschakeld: na 10 uur zal de oven nog steeds op 220 ° C zijn. Wanneer de oven weer wordt ingeschakeld begint deze dus al op een hoge temperatuur waardoor u snel weer operationeel bent.
Naast onze dienstverlening, van verkoop, advisering, installatie en onderhoud bieden wij nu ook de mogelijkheid om uw nieuwe horeca oven te leasen in plaats van deze te kopen en gelijk te moeten betalen. Het bij de oven getoonde leasebedrag voor horeca ovens is op basis van 60 maanden. Kortere of langere periodes zijn tevens mogeljk.
Ontdek de leasemogelijkheden