Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Klantenservice

Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op! Bel ons, e-mail ons of vul het contactformulier hieronder in, en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Levertijd
Retourneren
Horeca
Veelgestelde vragen

De beste service

Bij Fornitalia geloven wij in service. We werken liever preventief dan reactief, vandaar dat we vooraf een uitgebreid adviestraject hebben. Of je een particuliere klant bent of voor een horeca gelegenheid bij ons komt, we voorzien iedere klant van het beste passende voorstel. 

Hebt U vragen voor, tijdens of na de installatie, dan staan we tijdens kantooruren via telefoon, e-mail of Whatsapp voor U klaar. Heeft U een urgente vraag? Dan lukt het meestal om op afstand, telefonisch het probleem te verhelpen. Zo niet dan komen wij bij u langs om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de situatie op basis van garantie of vergoeding. Maar we laten U niet in de steek en we lossen het (samen) op.

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...