Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Mix: GAS ÉN HOUTGESTOOKTE OVENS

Op zoek naar een professionele gas én houtgestookte pizzaoven voor in uw zaak? Goed plan!
Vele ondernemers gingen u voor, ze hebben er geen van allen spijt van: het is een ideale combinatie met het beste van beide! Het gemak van de gasbrander en de geur en sfeer van het hout.

Het gemak van een gasbrander in een houtoven is ongekend! Je stelt de temperatuur in op de gewenste stand en alles gebeurt vanzelf, men heeft er geen omkijken meer naar! Dus geen houtbloken er meer bij blijven gooien. De brander heeft 2 uitlaatpijpjes: 1 om de oven op de gewenste temperatuur te houden, de andere springt vanzelf aan als de oven aan het opwarmen is of wanneer de temperatuur dreigt te gaan zakken en er dus meer vermogen nodig is.

Voor de authenticiteit en de uitstraling is het mogelijk om een blokje hout in het zicht, voor de brander te leggen. Dan heeft niemand door dat deze oven door middel van gas verwarmd wordt.

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Brandstof
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

KWALITEITSMATERIALEN:

Al onze ovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen van Italiaanse of Europese oorsprong, die we zorgvuldig selecteren en intern testen om maximale levensduur en duurzaamheid te garanderen.

EENVOUD:

Fornitalia ovens zijn gemakkelijk te gebruiken. In roterende en/of gasovens hebben onze panelen praktische en intuïtieve bedieningselementen waarmee de belangrijkste ovenfuncties, zoals temperatuurregeling, of bij roterende ovens, de richting en snelheid van de rotatie kunnen worden beheerd.

MAATWERK

Onze operationele flexibiliteit stelt ons in staat om ovens aan te passen op het gebied van grootte, functionaliteit en stijl, volgens de eisen en wensen van de klant. We kunnen ook speciale verzoeken aannemen en op maat leveren; voor elke maat of toepassing.

GARANTIE

Wij garanderen de kwaliteit van alle materialen die bij de constructie van onze ovens zijn gebruikt, maar ook van het gehele product van vuurvast beton, breuk als gevolg van fabricagefouten en onjuiste montage wanneer deze is uitgevoerd door ons gespecialiseerd personeel.

CERTIFICATEN

De Fornitalia selecites voldoen aan de CE- voorschriften. Elk productieproces is getest om de effectiviteit en efficiëntie voor en na montage te verbeteren, om zeker te zijn van de hoogste productkwaliteit.

We hebben verschillende modellen ovens voor u, met een bakvloer in diverse maten:
variërend van 1 m tot 1,85 m in diameter

Modulaire steenovens die bij u in de zaak opgebouwd kunnen worden
Kant en klare steenovens in een metalen of kunststof behuizing inclusief het stalen onderstel
Kant en klare steenovens met mozaïekafwerking inclusief het stalen onderstel

Al onze houtgestookte ovens worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in Italië.
Deze fabrieken maken al decennia lang ovens voor pizzeria’s en behoren tot de marktleiders in Italië.

De Italiaanse pizzaioli, de pizzabakkers dus, zijn de meest verwende en meest veeleisende gebruikers ter wereld!
De ovens zijn van een hoogstaande kwaliteit met een gemiddelde levensduur van 17 jaar!

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...