Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Gas en houtgestookte ovens

U zoekt een Horeca gas én houtgestookte pizzaoven voor in uw zaak? Goed plan! Vele ondernemers gingen u voor, ze hebben er geen van allen spijt van: het is een ideale combinatie met het beste van beide! Het gemak van de gasbrander en de geur en sfeer van het hout. Wilt u alleen gas gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. 

Het gemak van een gasbrander in je pizzaoven is ongekend! Je stelt de temperatuur in op de gewenste stand en alles gebeurt vanzelf, men heeft er geen omkijken meer naar! Dus geen houtbloken er meer bij blijven gooien. De brander heeft 2 uitlaatpijpjes: 1 om de oven op de gewenste temperatuur te houden, de andere springt vanzelf aan als de oven aan het opwarmen is of wanneer de temperatuur dreigt te gaan zakken en er dus meer vermogen nodig is.

Voor de authenticiteit en de uitstraling is het mogelijk om een blokje hout in het zicht, voor de brander te leggen. Dan niemand door dat deze oven door middel van gas verwarmd wordt.

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Brandstof
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Gas is niet minder dan hout

waneer het op warmte voortbrengen aankomt dan is gas is altijd efficienter dan hout of electriciteit. Dat wil zeggen dat er minder van nodig if om dezelfde temperatuur te bereiken. Hout en gas geven open vlammen. Door een thermokoppel (temperatuur sensor) een wordt met gas een constante vlam verkregen die ook goed regelbaar is (grote horeca ovens). Hout brand, piekt en dooft in kolen, waardoor het behoudven van een constante temperatuur wat lastiger is. Een gasbrander regelt dit voor jou.

We hebben verschillende modellen ovens, met een bakvloer in diverse maten: variërend van 1 m tot 1,85 m in diameter

Modulaire steenovens die bij u in de zaak opgebouwd kunnen worden
Kant en klare steenovens in een metalen of kunststof behuizing inclusief het stalen onderstel
Kant en klare steenovens met mozaïekafwerking inclusief het stalen onderstel

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...