Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

RVS stalen Oven of klepoven

Een RVS oven word ook in Horeca termen ook wel "klep"oven genoemd. Deze zijn vaak elektrisch en uitgevoerd met een klepdeur waardoor de warmte in de oven blijft. In ons assortiment hebben we uitvoeringen die zijn voorzien van een volledige stenen kamer waarmee de hitte van een koepel oven wordt naagebootst.

In het assortiment voor particulieren hebben we model "De Panama" die is uitgevoerd met een stalen geïsoleerde behuizing en een RVS dak. Hiermee kan hij goed buiten blijven staan, mits beschermd met een afdekhoes. 

 

 

Lees meer
Fornitalia

Technologie en authenticiteit

Onze elektrische pizza (klep) ovens bakken constant op 400 ° C of hoger. De baktijd voor een pizza is ongeveer 60-90 seconden, zoals in een traditionele houtoven. U heeft voor een electrische oven géén schoorsteen of speciale vergunning nodig !

De temperatuur bereikt en behoudt een temperatuur van 420° C / 440° C  en zelfs nog meer. De Izzo elektrische pizzaovens beschikken over een ENERGY SAVING-systeem. De Zanolli pizzaovens over het gepatenteerde Airtrap System.

Gemaakt van vuurvaste steen, onverwoestbaar. Dit is de ziel van je oven. Wat nog meer opvalt, is de aantrekkelijke vorm. De lijnen, de materialen, de kleuren, alles is in overeenstemming met de traditie die op verantwoorde wijze wordt gemengd met de geavanceerde technologie.

Het digitale paneel is zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij deze besturing is het mogelijk om de temperatuur in de oven zeer goed te reguleren en is het energie verbruik van uw oven minimaal. Het systeem kan automatisch worden ingeschakeld, bovendien kunnen de bodem en de bovenkant van de kamer onafhankelijk van elkaar worden ingeregeld en gebruikt. Dit betekent dat u naast pizza ook vele andere gerechten in deze oven kunt bereiden.

De warmte elementen zijn vakkundig in de stenen verwerkt en garanderen daarmee overal in de pizzaoven een gelijkmatige temperatuur. Dit maakt het draaien van de pizza overbodig waardoor ook een onervaren pizzabakker met deze oven kan werken.

De vuurvaste stenen vormen het hart van deze oven: 3 – 4 cm dikte zowel aan de onderkant als aan de bovenkant van het kookproces (bakvloer en plafond). De uitmuntende kwaliteit van deze stenen garanderen een constante verspreiding van de hitte, die de pizza zijn typisch uiterlijk en smaak geven die de pizza zo beroemd en geliefd maakt.

In het assortiment voor particulieren hebben we model "De Panama" die is uitgevoerd met een stalen geïsoleerde behuizing en een RVS dak. Hiermee kan hij goed buiten blijven staan, mits beschermd met een afdekhoes. 

 

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...