Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Leasing

Wist je dat voor een vast bedrag per maand een horeca pizza oven in je eigen zaak kunt hebben staan? Onze ovens kunnen namelijk ook geleased worden!

Naast onze dienstverlening, van verkoop, advisering, installatie en onderhoud bieden wij nu ook de mogelijkheid om uw nieuwe horeca oven te leasen in plaats van deze te kopen en gelijk te moeten betalen. Het bij de oven getoonde leasebedrag voor horeca ovens is op basis van 60 maanden. Kortere of langere periodes zijn tevens mogeljk.

Voordelen van leasen

Belangrijkste voordelen van leasen ten opzichte van koop en huur zijn behoud van financiële flexibiliteit, keuzevrijheid, fiscale voordelen en verbeterde liquiditeit. In tegenstelling tot koop, hoef je niet een directe investering te doen ter hoogte van de volledige aankoopprijs. Hierdoor behoud je financiële flexibiliteit. Het leasen van apparatuur heeft vaak fiscale voordelen, waardoor de totale kosten lager uitvallen en je liquiditeit verbetert. Aan het einde van de basishuurperiode heb je 3 opties: retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of verder leasen. Jij beslist! Deze keuze heb je niet bij koop. Door het leasen van je oven(s) heb je ook de optie om deze in te ruilen (dit kan overigens ook tijdens het lopende leasecontract), waardoor je altijd up-to-date blijft. Als het een gelijkwaardig oven betreft, blijven ook de tarieven ongewijzigd. 

 

Lees meer
Fornitalia

Hoe werkt leasen bij Fornitalia?

Het aanvragen van een leasevoorstel is heel eenvoudig. In slechts zes stappen kun je je nieuwe horeca oven gaan leasen:

  1. Kies de gewenste oven(s) in onze webshop die je wilt leasen;
  2. Vraag een leasevoorstel aan voor de gewenste horeca oven;
  3. Onze leasepartner doet een financiële check en bekijkt of je voorstel aan bepaalde voorwaarden voldoet;
  4. Bij akkoord ontvang je de definitieve leaseovereenkomst;
  5. Door de leaseovereenkomst te ondertekenen plaats je de bestelling;
  6. Nadat de gewenste horeca pizza oven is afgeleverd en/of geinstalleerd start de betaling voor het gebruik zoals afgesproken in de leaseovereenkomst.
Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...