Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Houtgestookte Pizza ovens

Ontdek de charme en veelzijdigheid van houtgestooke pizzaovens van Fornitalia. Breng de authentieke smaken van Italië naar jouw keuken of tuin. Fornitalia is dé specialist in authentieke Italiaanse pizzaovens en staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. Onze houtgestookte ovens zorgen voor sfeer en gezelligheid door de smaken, geuren en geluiden die de pizzaoven creëert. 

Of je nu een compacte tuin hebt, een grote horeca keuken of een uitgestrekt terras, bij Fornitalia vind je de perfecte pizza oven die past in jouw woning, buitenruimte of restaurant. 

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Brandstof
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Voordelen van een pizza oven houtgestookt 

De houtgestookte pizzaovens van Fornitalia worden op ambachtelijke wijze met de hand in Italië gemaakt. De ovens zijn van hoge kwaliteit en hebben gemiddeld een levensduur van 17 jaar. De koepels van een houtgestookte pizzaoven zijn hoger en dikker dan de andere pizzaovens bij Fornitalia. Deze hogere en dikkere koepels zorgen ervoor dat de pizzaoven warmer wordt dan een normale pizzaoven waardoor je minder hout nodig hebt. Perfect voor restaruants die elke dag pizza’s bakken. 

Soorten houtgestookte pizzaovens 

Houtgestookte pizzaovens zijn er in allerlei soorten en maten, van traditionele modellen tot meer moderne varianten. De traditionele houtgestookte ovens zijn vaak groter en hebben een kenmerkende koepelvorm. Deze zijn ideaal voor grotere tuinen en voor degenen die een authentieke pizza-ervaring zoeken. Modernere, compactere modellen zijn geschikt voor kleinere ruimtes. Deze ovens hebben minder onderhoud nodig en zijn daardoor een goede keuze voor beginners. De keuze van een houtgestookte pizzaoven is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, de beschikbare ruimte en de mate van gebruik. Bij Fornitalia hebben we een groot assortiment aan verschillende houtgestookte pizzaovens, waardoor we altijd de juiste pizzaoven hebben die voldoet aan jouw persoonlijk wensen. Kom vandaag nog in contact en ontdek het zelf. 

Pizza oven houtgestookt van Fornitalia 

Fornitalia onderscheidt zich op de markt door de uitzonderlijke isolatie van haar ovens. De geavanceerde isolatietechnologie maakt deze ovens bijzonder efficiënt en veelzijdig. De houtgestookte ovens zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. Bij gebruik van hout als brandstof wordt de oven snel op de gewenste temperatuur gebracht en behoudt deze urenlang zijn hitte. Hierdoor is de temperatuur in de pizzaoven nauwkeurig te regelen, waardoor het de ideale keuze is voor thuisgebruik. Na het stoken blijven achtergebleven hete kolen en de doeltreffende isolatie garanderen dat de oven warm blijft, zelfs nadat het stookproces is voltooid. Deze eigenschap maakt de Fornitalia pizzaovens niet alleen geschikt voor het bakken van pizza's, maar ook voor het bereiden van heerlijk ambachtelijk brood of zelfs als rookkamer.

Houtgestookte pizza oven kopen bij Fornitalia 

Het maken van een weloverwogen keuze bij het aanschaffen van een houtgestookte pizzaoven kan een uitdagende taak lijken, maar een paar belangrijke overwegingen kunnen het selectieproces aanzienlijk vereenvoudigen. Verschillende factoren spelen een rol bij het maken van de juiste beslissing, waaronder de beschikbare ruimte, de beoogde toepassingen van de oven en het beschikbare budget. Bij de aankoop van een houtgestookte pizzaoven is het van essentieel belang om aandacht te besteden aan zowel de afmetingen als het materiaal van de oven. Deze aspecten hebben directe invloed op de prestaties van de oven en de mate van onderhoud. De grootte van de oven moet worden afgestemd op de beschikbare ruimte en de gebruiksdoeleinden, terwijl het materiaal de duurzaamheid en warmtebehoud beïnvloedt.

Heb je vragen of twijfels over de aanschaf van een houtgestookte pizzaoven? Bij Fornitalia bieden we deskundig advies om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale houtgestookte pizzaoven die voldoet aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Authentiek genieten van houtgestookte pizza’s begint bij Fornitalia. Met onze houtgestookte pizzaoven haal je de Italiaanse keuken naar je huis of restaurant en creëer je de sfeer, smaak en gezelligheid van Italië gewoon in jouw tuin of restaurant. 

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...