Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Een eigen Pizzeria of Restaurant?

Oftewel je droom realiseren? Bij Fornitalia doen wij maar één ding: we importeren en verkopen pizzaovens voor de HORECA. Die verkoop is inclusief: advies in routing, opstelling en uitwerking. We leggen ook verbindingen: samenwerken met de (groot)keuken leverancier van jouw keuze bijvoorbeeld of brengen je in contact met andere benodigde leveranciers bij de aanleg van de pizzaoven. We blijven daarbij wel binnen ons eigen werkveld, in onze eigen passie werken. Veel groothandels verkopen Pizzaovens zonder dat ze echt weten wat een ondernemer ermee wil gaan doen. Daarmee verval je snel in een standaard service protocol. Daarmee doe je je zaak, je droom en jezelf tekort en voldoet jouw Pizzaoven - "the money-maker" - uiteindelijk niet aan je eisenpakket. Wij zijn er voor jou. We geven uitstekende service, ook NA de verkoop. We kunnen veel calamiteitjes op afstand oplossen. Lukt dat onverhoopt niet? Dan komen we langs, indien nodig met een van onze experts. Wij beloven dat we er alles aan zullen doen, zodat "de tent kan draaien" en er pizza's gebakken kunnen worden! 

Onze ovens zijn duurzaam, kennen een heel hoge betrouwbaarheid en bakken de beste pizza's volgens de traditionele normen en waarden. Hier mogen we al 20 jaar trots op zijn. Met meer dan 300 geïnstalleerde ovens in de Benelux. We kunnen indien gewenst jaarlijks een inspectie doen of we kunnen uw oven een service beurt geven. Door onze goede relatie met onze leveranciers, staan zij ook dag en nacht voor ons klaar staan. Als partner van vele HORECA ondernemers, durven we inmiddels met trots te zeggen: "wij zijn dé pizzaoven specialist".

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Brandstof
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Pizzeriaoven voor restaurant, bistro, broodjeszaak of lunchroom?

De nieuwste trend in de horeca: terug naar het pure; de authentieke smaken. Steeds meer ondernemers ontdekken dat de vraag naar ambachtelijke producten stijgt. De klant wil écht brood, vers gebakken. Zo ook met pizza’s, die moeten vers gemaakt zijn en gebakken worden in een houtgestookte oven, direct op de bakvloer in 90 seconden.

Door de bijzondere, uitgekiende mengsamenstelling van de klei die gebruikt is voor de stenen onderdelen van oven zijn ook andere gerechten die in onze steenovens gemaakt kunnen worden bijzonder lekker van smaak. Wat dacht u van bijvoorbeeld: ambachtelijke vloerbroden, desembrood,  gegrilde verse groenten, pastagerechten uit de oven, vleesgerechten, visgerechten en uiteraard: Pizza!

Uw gasten zijn bereisd en weten hoe het hoort!

Een pizza zoals je ze in Italië eet. Dat wil je bereiken in je zaak, met bijbehorende sfeer. Een knapperend vuurtje en actie doen het altijd heel goed voor de sfeer. Live cooking groeit nog steeds in populariteit. Dit alles met topkwaliteit ingrediënten, versheid, een open keuken, snelheid én ook nog voor een laag budget, dan heb je een absoluut succesverhaal te pakken. Dat zal  ook zeker blijken uit de behaalde omzet!

Diverse soorten en maten pizzaovens

Hoekige en ronde modellen, brede of juist diepere. Een kant en klare pizzeriaoven in een metalen “jasje” of doe-het-zelf opbouwovens, die u gemakkelijk zelf ter plekke kunt assembleren. Afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is voor de oven in uw zaak, hebben we er altijd wel eentje die geschikt is voor uw restaurant of broodjeszaak. Ook voor pizzeria's met alleen een afhaal- of bezorgmogelijkheid hebben we diverse klepovens in ons assortiment.

Nooit meer pizza’s draaien!

In ons assortiment hebben we speciaal voor HORECA doeleinden een zeer efficiënte pizzeria oven met een roterende bakvloer.  Tijdens het bakken van 8 pizza’s heb je daardoor toch je handen vrij om de volgende serie van 8 pizza’s alvast voor te bereiden. Deze ovens zijn bijzonder geschikt voor een goed lopende pizzeria met afhaalmogelijkheid. Door de inzet van een pizzaoven met roterende bakvloer wordt de capaciteit verdubbeld en is zeker een personeelslid minder nodig. Deze ovens kunnen zowel op hout als op gas gestookt worden en ook deze pizzaovens bakken de pizza’s in max. 90 seconden af.

Gas of houtgestookt ? Beide?

Onze professionele steenovens kunnen ook met een gasinstallatie uitgerust worden om het gebruikersgemak te vergroten. Bij een aantal van deze gasgestookte steenovens is er nog steeds ruimte om een blokje hout in het zicht van de gast erbij te leggen voor de authentieke uitstraling. Dat is wel zo sfeerverhogend als de oven op een prominente plaats in uw zaak komt staan in het zicht van de gasten. Wanneer u pizza's in een gasgstookte oven bakt met een blok hout erbij, dan zult u het verschil met een 100% houtoven niet proeven!

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw zaak.

Reactie van een tevreden klant:
‘De oven is nu dagelijks in gebruik (dus zeven dagen per week) omdat er voldoende vraag is. Dit geeft wel aan welke kwaliteit wij bieden, mede dankzij de oven! Kortom, hij bevalt dus erg goed bij ons, maar ook zeker bij de gasten. De temperatuur is mooi controleerbaar en het geeft een heel mooi bakresultaat.’

Jeremy Vermolen van ‘Il Fornaretto’ in Roosendaal

Nooit meer pizza’s draaien: Verdubbel uw capaciteit!
Een Pizzeriaoven met een roterende bakvloer, zodat men tijdens het bakken van 8 pizza’s tegelijkertijd toch de handen vrij heeft om de volgende serie van 8 pizza’s alvast te maken.

Kijk ook eens voor de mogelijkheden in uw zaak.

 

Alle zintuigen worden geprikkeld wanneer u gerechten uit uw pizza oven haalt. Uw gasten zien niet alleen een prachtige pizzeriaoven maar genieten van de vlammen, de geur, de smaak en de hele sfeer die erdoor ontstaat.

 

Fornitalia staat met 2 steenovens in de Top 5 van beste pizzeria’s van Nederland!

Lees er hier alles over

pizzeriaoven van Bastacosi in Utrecht

mooie verse ingrediënten verdienen een mooie en goede oven

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...