Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Mobiele / verplaatsbare pizza ovens

Een paar van onze ovens laten zich goed vervoeren. Deze zijn lichter en makkelijk te verplaatsen. De Nano is de kleinste van het stel. Deze is verkrijgbaar in een gasgestookte uitvoering en daardoor zeer geschikt om mee te nemen naar een camping of feestje waar de Nano gemakkelijk te gebruiken is. Zoek je een oven voor je foodtruck of catering doeleinden neem dan ook kijkje in ons assortiment. In principe is een kant en klare oven goed mobiel gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of advies welke oven het beste past bij jou gebruikseisen. We staan voor je klaar om je verder te helpen.

Lees meer
Fornitalia

MOBIELE PIZZAOVEN / 100% STEENOVEN

De Speedy oven is uniek in zijn soort. Het is namelijk een volledige steenoven, maar dan kleiner en lichter dan veel van zijn soortgenoten. De Speedy beschikt echter wel over de zelfde gebruikseigenschappen. Deze mobiele pizzaoven haalt een pizzabaktemperatuur binnen 30 min. De meeste kant en klare ovens hebben alleen een bakvloer van steen en de koepel is van staal;  deze kleine oven is een 100% echte steenoven !

De Speedy of Panama Oven is kant en klaar. Het innovatieve ovendesign combineert de échte Italiaanse kookervaring met een handig formaat; hij past in vrijwel elke tuin en op elk terras, en hij is verrijdbaar! Deze ovens worden afgewerkt en gebouwd van verzinkt en gepoedercoat staal in combinatie met RVS, een vuurvaste vloer en isolatie om de benodigde hitte binnen te houden. Om een perfecte balans te creëren tussen vermogen en prestaties enerzijds en formaat en gewicht anderzijds.

Een mobiele pizzaoven is de perfecte keuze voor de liefhebber van de authentieke Italiaanse keuken, maar die geen ruimte heeft in zijn tuin voor een vaste standplaats of tijd heeft voor het (in)bouwen van een grotere Italiaanse houtgestookte oven in bijvoorbeeld een buitenkeuken.

 

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...