Pizzaoven referenties

Bij La Lanterna op de Laan van Meerdervoort in Den Haag bakken ze de sterren van de hemel in onze prachtige houtgestookte Joy steenoven Joy 140×160

Deze Pavesi Joy90 staat te ‘shinen’ bij het Amsterdams proeflokaal, bij het Olympisch stadion in Amsterdam

Ivo & Bart van het succesvolle ‘PIETZA’ pizzabar in de Downtown Foodmarkt in Eindhoven: 2 hardwerkende jonge ondernemers met een succesformule!

Pizza’s en Panini’s , en alles wordt gebakken in de hout/gasgestookte Pavesi Joy 110TTW

tip voor wie alvast wil gaan proeven: Vraag naar de pizza’s van de sterrenchefs Dick Middelweerd en Adrian Zarzo

Beachclub Raak is de nieuwste strandtent aan de Wassenaarseslag. Hun specialiteit: pizza ! Gefeliciteerd BeachclubRAAK met de prachtige steenoven, een KEI van een pizzabakker en een super leuk interieur ! Veel succes !

tip voor wie alvast gaat proeven; Probeer de pizza met salsiccia en friarielli (Napolitaanse broccoli) Zóóó lekker!!!

Ilya

Bij Turks specialiteitenrestaurant Ilya in Rotterdam aan de West Kruiskade hebben ze altijd heerlijk zelfgebakken warm brood uit de steenoven bij alle gerechten. Proef ook eens een Turkse pizza of de Güvec: dit bereiden ze bij Ilya in een aardewerk stoofpot en onze houtgestookte steenoven doet de rest. Reserveren is nu al gewenst !

nonnas-doorn2

Bij Nonna’s in Doorn ervaart iedereen de diversiteit van de Italiaanse keuken : Traditionele recepten, bereid in een traditionele houtoven, gegoten in een jasje van nu.

pizzaoven gas Pavesi

Popipizza in Tilburg bakt originele italiaanse pizza’s in een megasteenoven. De Pavesi Joy130TW met roterende vloer kan heel veel gasten aan.  Popi bezorgt de pizza’s ook aan huis !

basta

Bij Bastacosi kunt u inmiddels op 2 plaatsen in Utrecht een heerlijke pizza uit een mega grote houtgestookte pizzaoven van Fornitalia bestellen !

Pizzaoven in de Leyhoeve Tilburg7

Bij de Leyhoeve in Tilburg staat deze prachtige grote steenoven met een roterende bakvloer; een echt pizzamonster!

Lees hier de reactie van de horecamanager van de Leyhoeve naar aanleiding van onze vraag : Hoe is het gegaan met het testen vd pizzaoven?

Compleet verliefd !!
Wat een mooi apparaat en wat een leuke reacties.

Groeten Monique , Horecacoach van De Leyhoeve in Tilburg’

pizzaoven sassenheim2

Het Van der Valk hotel in Sassenheim bakt voortaan echte italiaanse pizza’s een steenoven van Fornitalia Pizzaovens

pizzaoven op gas en hout

De Noord-Brabantse hoofdstad is ook weer prachtige oven rijker. Bij Restaurant DEEG op de Verwerstraat in Den Bosch vindt u dit geweldige hippe pizzarestaurant recht tegenover het Brabants Museum.  Benieuwd? Ga zeker een keer de bijzondere creaties proeven : altijd verassend en heel inspirerend!   Bij DEEG bakken ze de sterren van de hemel in een JOY110TW

foto_TG-Budapest

In het megatrendy restaurant van Tom George , kortweg TG’s genoemd, in Budapest bakken ze al jaren in een pizzaoven van Fornitalia

281278_221764667868183_3107123_n

Bij Forno Italia boven de Waterside Pub in Howth Ierland staat deze ingebouwde steenoven van Fornitalia al jarenlang pizza’s te bakken elke dag!

Il_Fornaretto

De inspirerende Tv kok Jeremy Vermolen heeft een Italiaans steenovenrestaurant in Roosendaal, ‘il Fornaretto’   hij bereid de heerlijkste gerechten in zijn houtoven van Fornitalia

Il Sorrento in Aalst B

Bij restaurant Il Sorrento in Aalst B bakken ze nu ook heerlijke pizza’s in een houtoven van Fornitalia.

140 Joy houtgestookt met ruwe zwarte kap

Bij restaurant Casa Fraquelli in Mol B bakken ze nu ook heerlijke pizza’s in een houtoven van Fornitalia, de foto’s volgen binnenkort

Deze prachtige houtgestookte pizzaoven van Di Fiore model 10TS/5Pizze  staat in Zeeland op Minicamping Meidoorn  Ze hebben de oven helemaal zelf opgebouwd en afgewerkt: onze complimenten , hij is prachtig geworden !

Bij Amici in Valkenswaard combineren ze ambachtelijke pizza met ambachtelijk ijs; een topcombinatie  ! ( de foto is genomen toen de oven nog niet helemaal klaar was, er zat nog geen schoorsteen op, nieuwe foto’s volgen ) Model: Di Fiore Tipo 25

Dè Pizzeria in Den Hoorn wordt enorm succesvol gerund door Nick , Lisa en Andy. Mede dankzij de opstart en begeleidingshulp van onze meersterpizzabakker en leermeester Raffaele voor de eerste paar weken; inmiddels kunnen ze het ook prima zelf !

Onze Meester pizzabakker Raffaele aan het werk bij Nick in Den Hoorn

Het keukenteam van Il Forno in Wijchen NB is er helemaal klaar voor ! Ze staan voor de kanariegele Joy 110TW met de roterende bakvloer om het leven van een pizzabakker nog makkelijker te maken !

In Zeeland NB in het gehucht ‘het oventje’ is een prachtig nieuw restaurant verrezen ‘eeterij ‘d’n oven ‘; mét natuurlijk…hoe kon het ook anders; een prachtige steenoven. U ziet op de foto hierboven het mozaieken van de koepel ter plekke en hieronder de gezellige zithoek.

nolita pizzabar haarlem

Nolita Pizzabar in Haarlem bakt de sterren van de hemel in een steenoven van Pavesi Forni: een JOY110TW met roterende vloer.

Uitgeroepen tot ‘ de beste Pizzaiolo van België ‘ : de pizzabakker van Nero t’avola in Eke, Nazareth België. Natuurlijk bakt hij zijn overheerlijke pizza’s in een steenoven Fornitalia Pizzaovens !

nero tavola

beste-pizzaiolo-van-belgie

H32

Restaurant RUIG/H32 in Oss bakt pizza’s , broodjes en andere gerechten in een citroengele pizzaoven van Pavesi Forni. In dit geval een JOY110TW met roterende vloer.

42d1f29d7d537db9d3a8b7368f835317

Deze 2 prachtige steenovens van Fornitalia staan bij Van der Valk hotel in Stein/Urmond NL

Heel Hasselt B kan vanaf vandaag een heerlijke pizza gaan halen bij Only Pizza !

Bij Casa Nostra in Houthalen B kunt u heerlijke en ambachtelijke pizza’s halen of laten bezorgen , natuurlijk uit een houtgestookte pizzaoven van Fornitalia! ( Joy 110TW )

professionele pizza oven Amsterdam

Bij Turks specialiteiten restaurant Bey Men in Amsterdam eet u gegarandeerd lekker uit een echte pizzaoven van Fornitalia Pizzaovens. Bekijk de video

foto_da_mario_budapest

In het gezellige restaurant van Da Mario’s in Budapest staat deze steenoven van Fornitalia, de koepel is met koper bekleed.

VARIKONTWERP.08

Deze prachtige gele houtgestookte Pavesi houtgestookte pizzaoven van Bastacosi is ingebouwd in een trailer ( door Varik Ontwerp in Utrecht ) en is speciaal uitgerust met schokbrekers zodat de stenen koepel tijdens het vervoer niet zal beschadigen. De trailer is van alle gemakken voorzien en kan op elke gewenste locatie heerlijke pizza’s voor u bakken!

foto 3

De sympathieke ondernemer Brian runt de pizzeria Brian’s Pizza in Kortrijk B en hij bakt natuurlijk ook in een houtgestookte pizzaoven van Fornitalia

kwartier_noord_pizzaoven_2

Bij Kwartier Noord in Katlijk, Friesland combineren ze vergaderen en workshops met heerlijk eten uit een houtoven van Fornitalia

DSC00800

Restaurant La Fontana op Stratumseind in Eindhoven : hier bakken ze ook alweer jarenlang in een pizzaoven van Fornitalia

Traiteurij in Vught

De Traiteurij in Vught bakt fantastische pizza’s zoals u ze wilt! Deze oven is door hen zelf opgebouwd met een Doe Het Zelf pakket voor professionele ovens. Overigens bakken ze in deze steenoven ook prachtige ovenschotels en maken ze snachts zelfs gebruik van de nog aanwezige hitte in de oven om een heerlijke bouillon te laten trekken. Optimaal gebruik van slechts een paar blokken hout !