Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Buiten culinair als de beste chef

Een zomerse middag in de tuin, het geluid van knisperende vlees op de grill en de heerlijke geur van gerechten zwevend in de lucht. Dat is het top moment waarop Everdure, in samenwerking met niemand minder dan topchef Heston Blumenthal, zijn prachtige reeks barbecues onthult!

Lees meer
Fornitalia
Filters
Filters
Er zijn geen producten in deze categorie gevonden.

Met een glinstering in hun ogen en een vurige passie voor culinaire perfectie, hebben Everdure en Heston Blumenthal de kunst van het grillen naar een geheel nieuw niveau getild. Deze bekroonde barbecues hebben al het internationale (design)prijzencircuit veroverd en worden liefkozend de "Apple onder de barbecues" genoemd.

Maar het gaat niet alleen om het oogverblindende uiterlijk; het innovatieve karakter van deze barbecues is wat echt indruk maakt. Elk detail is met zorg ontworpen, waardoor ze niet alleen perfect passen in elke buitenruimte, maar ook het plezier en de vreugde van het koken naar voren brengen.

En raad eens? Je hoeft geen topchef te zijn om de meest spectaculaire culinaire prestaties neer te zetten. Met Everdure's meesterwerkjes wordt iedereen een grillmeester in eigen recht. Het is alsof je een geheime kracht in handen hebt die je helpt om smaken te onthullen die je nog nooit eerder hebt geproefd.

Dus roep je vrienden en familie bijeen, en laat de zomerse avonden gevuld worden met gegiechel, verhalen en een overvloed aan heerlijke lekkernijen. Dankzij Everdure en Heston Blumenthal wordt elke barbecue-ervaring een onvergetelijk feest voor de zintuigen.

Duik in de wereld van Everdure en ontdek de magie die wacht op de grill van jouw dromen. Kies jouw perfecte metgezel voor al die zonnige dagen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Met Everdure is elke barbecue een avontuur dat je keer op keer wilt beleven!

Dus ontsteek het vuur, geniet van het gezelschap en laat je verrassen door de culinaire wonderen die je met Everdure en Heston Blumenthal kunt bereiken. Jouw smaakpapillen zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...