Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Een begrip in Italië

Al 70 jaar ontwerpt en produceert Zanolli ovens en machines voor pizzeria's, patisserieën en bakkerijen. Traditionele Italiaanse vindingrijkheid en aandacht voor de allernieuwste technologie maken van Zanolli een garantie voor 100% Italiaanse uitmuntendheid, zowel in Italië als in het buitenland, evenals een van de best gevestigde bedrijven in de sector.

De superieure kwaliteit van de Zanolli-modellen wordt ook gegarandeerd door een gecertificeerd productieproces en dialoog met klanten en professionals en wordt geperfectioneerd in de uitgebreide training die door het bedrijf wordt gegeven.

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden

Sinds 1952 vervaardigt Zanolli ovens en machines voor professioneel gebruik in bakkerijen, patisserieën en pizzeria's.

Kwaliteit, innovatie, esthetiek, aandacht voor detail en respect voor het milieu maken de producten van Zanolli Made in Italy wereldwijd bekend.

Om deze principes te waarborgen, is het bedrijf UNI EN ISO 9001 gecertificeerd voor het gehele proces, van ontwerp tot klantenservice, zodat de term “Kwaliteit” een garantie is.

De vrouwen en mannen die bij Zanolli werken, zetten zich met passie en liefde in om de leidende filosofie van "Ontwerpen en produceren van functionele technologie voor het beste kookproces" hoog te houden.

In 1952 werden de passie en ervaring van Giovanni Zanolli gecombineerd met het ondernemerstalent van zijn zoon Gianfranco om Elettropizza te creëren, de kenmerkende elektrische pizzaoven van Zanolli, de eerste in een reeks zeer gewaardeerde en betrouwbare producten.

Elettropizza markeerde het begin van een succesverhaal in het ontwerp en de fabricage van ovens en machines voor pizzeria's, patisserieën en bakkerijen, wat er al snel toe leidde dat Zanolli de Europese markt betrad met een Italiaans product van hoge kwaliteit, met de toevoeging in de jaren 70 van nieuwe modellen mixers, deegrollers en maalmachines. Zo werd Comida in 1977 opgericht. In 1982 diende Zanolli een buitengewoon patent in voor Teorema, de eerste Italiaanse modulaire oven. In 1987 creëerden de ontwerpers van Zanolli Synthesis, de eerste Italiaanse geventileerde tunneloven, die nog steeds de Europese leider is op het gebied van verkoop en assortiment.

Zanolli Company, permanent gevestigd in de Italiaanse en Europese pizza-, brood- en banketbakkersmarkten, breidde zich in 1991 en vervolgens in 2010 uit en verhuisde naar de huidige ontwerp- en productiefaciliteiten in Caselle di Sommacampagna en Villafranca, in de provincie Verona.

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...