Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Gimetal

Speciaal ontworpen voor de gebruikers die kwalitatief goed gereedschap willen gebruiken. "Met kwaliteit bouwen we aan onze toekomst” is de visie die het Gi.Metal-team bezielt. Constant onderzoek naar de hoogste kwaliteitsnormen, is een garantie voor een volledig tevreden klant. Door het luisteren naar klanten ontwerpt Gimetal met de strengste normen haar producten. Het assortiment is groot en voor ieder wens wel een passend product te vinden. Staat ie niet op onze website neem contact op met ons en dan kunnen adviseren en speciaal voor u het juiste product bestellen.

Lees meer
Fornitalia
Filters
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Toonaangevend bedrijf in de productie van professionele apparatuur voor pizzeria's. Gi.Metal vertegenwoordigt zijn geschiedenis en ontwerpt zijn toekomst. Het anticipeert op de behoeften van de markt met innovatieve producten van superieure kwaliteit die het meest invloedrijke voorbeeld van Made in Italy in de referentiesector vertegenwoordigen.

"Met kwaliteit bouwen we aan onze toekomst" de visie die het Gi.Metal-team bezielt; constant onderzoek naar de hoogste kwaliteitsnormen, door ervaring is de productiekwaliteit zo hoog dat het product zo goed als foutloos is, het is een garantie voor een volledig tevreden klant. De resultaten worden vastgesteld, getest en voortdurend gemeten, mede dankzij het luisteren van de klant, wat een essentiële rol speelt en de strategie voor continue verbetering vergemakkelijkt.

Intern design en productie geleid door gekwalificeerde medewerkers. De veelzijdige organisatie maakt het mogelijk om elke productie stap direct te volgen, wat zorgt voor maximale kwaliteit en efficiëntie. GI.Metal gebruikt altijd de beste machines van de nieuwste generatie, wat garant staat voor productieve efficiëntie en optimalisatie van tijd en gebruikte grondstoffen, vanuit het oogpunt van een bedrijf 4.0. Dankzij een volledige logistieke automatisering van de fabriek van 8000 m² kunnen bestellingen voor alle artikelen in de catalogus zeer snel worden verwerkt.

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...