Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

IZZO de eerste electrischa pizza ovens die AVPN gecertificeerd zijn

De productie van Izzo pizzaovens wordt al decennia lang gekenmerkt door de oudste Napolitaanse traditie: de originaliteit en onnavolgbare uitmuntendheid van de Napolitaaanse pizza,  die worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.

 

Sinds 1951, ten tijde van de oprichter Salvatore Izzo, is elke technologische inspanning gericht op het nastreven van de perfecte balans tussen vakmanschap en geavanceerde uitvoeringstechnieken. Sinds 1982 met Roberto, is staat vandaag de dag de derde generatie van de familie aan het roer. Wat gisteren een futuristische droom van een van de eerste pioniers in de sector leek, is vandaag een waargemaakte realiteit.

Ovens van Izzo blinken uit op de nationale en internationale markt, met een trotse NAPOLITAANSE oorsprong. Gedreven door passie en de trots van de Napolitaanse oorsprong geeft de familie Izzo door aan hun medewerkers die de ovens in Napels maken.

 

IZZO ovens zijn UNIEK op de markt. De IZZO ovens worden gemaakt met grondstoffen van onvergelijkbare kwaliteit. Dit gecombineerd met industriële expertise, heeft geleid tot een resultaat waar IZZO zeer trots op is. Medewerkers van IZZO zijn trots op hun afkomst uit het zuiden Italie. Zij prijzen zich gelukkig te werken in een gebied dat de bakermat is van schoonheid, natuur en kunst. Dat gecombineerd met technologische vernuftigheid die op de Pizzaovens van IZZO  zijn toegepast, heeft geleid tot de absolute TOP in PIZZA en andere gerechten die in IZZO ovens wordt bereid. De electrische IZZO pizza ovens zijn als eerste in zijn soort gecertificeerd met het ANVP keurmerk.

Lees meer
Fornitalia

 

Elektrische verwarmingselementen

De verwarmingselementen van uw oven zijn gemaakt van spiralen van nikkel-chroom. Dat is al zo sinds 1951. De opstelling van deze spiralen wordt door de technici van IZZO vakkundig met de hand uitgevoerd. Hierdoor wordt een zeer gelijkmatige verwarming in elk deel van de bakkamer gegarandeerd. De levensduur van de spirale verwarmingselelementen , is veel groter dan de zogenaamde gepantserde weerstanden. De onmiddellijke reactie tijdens het verwarmen is enorm. Tijdens het bakken van pizza´s is de temperatuursdaling op het moment van het wisselen van batch in onze oven zeer laag. De ingestelde  temperatuur wordt  onmiddellijk hersteld tijdens het bakken van de volgende batch pizza´s.

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...