Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Pavesi Forni professionele pizza- en broodovens

Pavesi Forni Modena produceert in Italië professionele pizza- en broodovens die mooi, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn.

Het bedrijf werd opgericht als resultaat van de ervaring van de familie Pavesi in de productie en installatie van vuurvaste materialen voor keramische, glas- en gieterijovens. Van 1969 tot heden heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot het gebied van traditionele open-vlamovens voor de kunst van het bakken, waarbij innovatieve materialen voor dit gebied worden gebruikt en gecreëerd; materialen die niet alleen het koken verbeteren, maar ook gericht zijn op het verminderen van het verbruik. Tegenwoordig produceert en verkoopt Pavesi Forni Modena professionele hout- en gasovens voor pizzeria's en bakkerijen met unieke en onnavolgbare kenmerken.

Lees meer
Fornitalia
Filters
Kleur
Brandstof
Aantal pizza's
Prijs
Merken
Filters
Sorteer op:
Gratis starter kit Ontvang een gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op Bij geselecteerde ovens ontvang je bij je bestelling een gratis starterskit Gratis starterskit t.w.v. €259,- op = op
Benieuwd naar de werking van een houtgestookte pizzaoven? Meld je aan voor een demo Hier aanmelden
Gratis bezorgd vanaf 199 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.6/ 10
Webwinkel keur

Gemaakt in Italië

Produceren in Italië impliceert een reeks onmisbare waarden die worden weerspiegeld in de uitmuntendheid van ons product. Ontwerppassie, smaak voor innovatie, arbeidsethos, vakmanschap, aandacht voor detail, design en schoonheid. Dit zijn de pijlers waarop we het succes van ons merk in de loop van de tijd hebben gebouwd.

Gemaakt in Modena

Het Modena-gebied onderscheidt zich door zijn specifieke knowhow op het gebied van industriële mechanica waar de hele wereld jaloers op is, van auto's tot keramiek. Met name de sector ovens en vuurvaste materialen heeft zich hier sterk ontwikkeld, waardoor we elke dag innovatie en knowhow 'ademen'.

Duurzaamheid 

De kwaliteit van onze ovens is onlosmakelijk verbonden met respect voor het milieu. Daarom is onze productie gebaseerd op criteria van besparing, hergebruik van grondstoffen en vermindering van het verbruik, in overeenstemming met de strengste Italiaanse en Europese regelgeving op het gebied van ecologische duurzaamheid.

 

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...