Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Pizzadeeg maken met de hand

Pizzadeeg maken met de hand Pizzadeeg maken met de hand
Bakken maar!
  1. Maak op een schoon aanrechtblad een ‘Vesuvius’ van het bloem / gist mengsel met een mooie krater in het midden
  2. Schenk kleine delen water in de kuil die je gemaakt hebt en werk de bloem van binnenuit door het water totdat het water opgenomen is. Voorkom scheuren in je bloemberg want dan loopt het water in richtingen waar je het niet hebben wil.
  3. Wanneer al het water opgenomen is kneed je de deegbal ca 10 minuten door totdat er een mooie egale deegbal ontstaat.
Ingrediënten en benodigdheden!
Bekijk alle recepten

Probeer dit ook eens

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...